syafeerul: an entry that reminds me of her

<deleted for privacy reasons>+lahir tahun lapanpuluhempat lagi setahun nak masuk three series+muka xcantik tp suka perasan cun+fizikal xtinggi xrendah sgt sbb tu suka pakai heels tp kdg2 lenguh kaki tp ttp xkesah lenguh kalo bab shoping+stadi xpandai sgt stakat degree je xlayak nk amek master pun+suka shoping tp duit tak banyak so window shoping pun xpe tp walopun nama window shoping tetap akan ade hasil satu dua barang d tangan+suka masak n baking tp mesti kt dapur yg bersih n kemas+suka kumpul resepi n try menu baru+suka kemas umah xsuka sepah+suka cuci baju malas lipat baju+suka cuci keta sendiri tp dok apartment xle cuci sendiri+suka makan xsuka kalau perut buncit+suka durian mangga naga honeydew manggis+suka minum jus buah esp epal susu xsuka laici+suka minum teh ais xsuka nescafe n coffee+suka mkn nasik sikit tp lauk byk boleh ratah lauk+suka makan tomyam n sup xsuka masak lomak n kurma+suka cokelat cadburry kinderbueno hershey ferrerorocher cloud9 kitkat daim xsuka vochelle sbb rasa berminyak sikit+suka kaler merah hitam putih+suka bunga ros n lili xsuka bunga taik ayam+suka jalan2 cari makan xsuka jalan2 cari pasal+suka pegi themepark tp penakot+suka picnic kt beach n waterfall tp xreti swim+suka jln2 lpk2 sambil bersantai+suka melancong tp blom cukup duit nak g jauh2+suka kerja tp xsuka kerja yg dok ngadap pc+suka main game kt komputer xsuka main game kt hp+suka layan drama series english tp jarang layan drama series korea n japan sbb byk drama airmata+suka tgk muvi kat wayang xsuka tgk muvi kat tv+enjoy main boling tp xreti main jarang cecah score seratus pun+suka nyanyi tp suara mcm nak gempa bumi+suka muzik tp jarang dpt peluang tgk show+suka bc majalah fashion n recipe xsuka baca majalah ilmiah+suka tgk bolasepak xsuka n xreti main bola jaring+suka tgk f1 n suka bawak keta laju2+suka drive sorg2 tanpa halatuju+suka lepak kt park or dataran tgk kids main rasa tenang n hepi+tingin sangat nak ade anak sendri tp xle buat anak lagi+suka pegi kenduri kawen sbb suka sgt tgk baju2 n decor2 yg cantik+suka tgk home decor n interior design sbb tu suka p ikea+suka meatball ikea+suka tgk laki ensem n tough sama mcm ppuan2 lain jugak+suka tgk perempuan cun n pandai bergaya tp bukan lesbo+suka laki yg active bersukan n simple tp smart n pandai main muzik esp gitar n bersih n fun+xsuka laki smoking n skema n terlalu sopan santun control macho n berlagak bagus n perfect+suka menyendiri tgk keadaan sekeliling n ragam manusia+suka senyum smpai xnampak mata+suka berkawan tp xperamah+suka blajar benda baru+suka menulis mengira xsuka membaca menghafal+suka tdo lewat xsuka bgn lewat+suka beli barang makeup xsuka pakai makeup+suka tgk n update ttg gadget tp xde duit nak upgrade personal gadget+suka baring tp susah tdo+bla bla bla…….

i can’t post where this originates but this post definitely reminds me of that person. time changes and with time, this person changes. perhaps it was me who made that character changes. because today, there’s a glimpse of the one that i adore so much. may your days be better and wonderful.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s